dinsdag 27 december 2011

Laatste keren: Stewie en Sophie nemen afscheid

Wie op weg gaat naar nieuwe avonturen, moet oude verhalen afsluiten. En hoe meer het 'einde' nadert, des te meer 'laatste' hoofdstukken er worden uitgelezen.

Zo is daar de laatste werkdag: voor de laatste keer in de trein, voor de laatste keer dat saaie fietspad lopen, voor de laatste keer de computer opstarten, voor de laatste keer lunchen, je laatste vergadering bijwonen, de laatste mails versturen, de laatste borrel met collega's...

Maar ook buiten werk liggen de laatste keren op de loer. Zo slapen we overmorgen voor (voorlopig) de laatste keer in ons huis. Hebben we hier vanavond voor het laatst samen gegeten. En staat het laatste wasje as we speak in volle vaart te draaien.
Laatste keer dit, laatste keer dat. We maken deel uit van een ware page-turner en de woorden, bladzijden en hoofdstukken vliegen als een razende aan onze neus voorbij.

Het boek van dit jaar is bijna uit. Gelukkig ligt het vervolg al vol verwachting op ons te wachten. En wat voor één! Het belooft een prachtig deel te worden. Immers, voor al die laatste keren, daar staat één hele grote eerste keer tegenover: Onze eerste reis samen. Over het einde kunnen we helaas nog niets verklappen, maar wel dat het een prachtig begin zal hebben en dat het laatste hoofdstuk ervan voorlopig nog niet in zicht is!1 opmerking:

  1. Super kick:)

    Enne nog 1 goed feest!

    Nog ruimte nodig om spullen op te slaan?

    BeantwoordenVerwijderen